Menu

Accessoires

Besteman Tweewielers biedt een ruim assortiment aan fietsaccessoires. U vindt bij ons onder andere fietstassen, fietsmanden & fietskratten, fietszitjes van o.a. Urban Iki en Polisport en diverse goedgekeurde sloten van Abus en Axa. Wilt u meer zien van ons grote aanbod fietsaccessoires? Loop eens binnen in onze winkel! 
 

 

Fietsverlichting

Met goede fietsverlichting bent u altijd zichtbaar in het verkeer. En dus veiliger. U kunt kiezen uit een fietslamp op batterij of gevoed door een (naaf) dynamo. Er is zelfs oplaadbare LED fietsverlichting! Let niet alleen op de prijs, maar ook op wat de fietslamp kan. Hoeveel en hoever schijnt je fietsverlichting? Alleen naar voren of ook opzij? Keus genoeg!


 

Fietszitjes Bobike

Samen de wereld verkennen, het avontuur beleven, de wind door je haren, de zon tegemoet. Je beleeft ‘t met Bobike. Bobike fietszitjes zijn compact, gebruiksvriendelijk en dus snel te bevestigen; Van Omafiets tot en met Mountainbike. Uiteraard voldoen de Bobike fietszitjes aan de hoogste veiligheidsnormen.  Zorgeloos genieten, optimaal comfort voor ouders en grootouders. Bobike, dat zit wél goed!


 

Fietszitjes Yepp

Yepp levert een breed assortiment fietskinderzitjes en accessoires voor kinderen vanaf 9 maanden tot 9 jaar. De zitjes zijn goedgekeurd volgens de strengste Europese veiligheidsnormen en voorzien van het TNO kwaliteitslabel.


 

AXA fietssloten

Voor de beveiliging van al uw tweewielers, van kinderfiets tot motor, heeft AXA een breed assortiment sloten. Naast de bekende kabel en ketting sloten biedt AXA ook ring- en vouwsloten, deze zijn sterk en gemakkelijk mee te nemen. 


Wij informeren u graag vrijblijvend in onze winkel!