Menu

Accessoires

Besteman Tweewielers biedt een ruim assortiment aan fietsaccessoires. U vindt bij ons onder andere fietstassen, fietsmanden & fietskratten, fietszitjes van o.a. Urban Iki en Polisport en diverse goedgekeurde sloten van Abus en Axa. Wilt u meer zien van ons grote aanbod fietsaccessoires? Loop eens binnen in onze winkel! 
 

 

Fietsverlichting

Met goede fietsverlichting bent u altijd zichtbaar in het verkeer. En dus veiliger. U kunt kiezen uit een fietslamp op batterij of gevoed door een (naaf) dynamo. Er is zelfs oplaadbare LED fietsverlichting! Let niet alleen op de prijs, maar ook op wat de fietslamp kan. Hoeveel en hoever schijnt je fietsverlichting? Alleen naar voren of ook opzij? Keus genoeg!


 
Urban Iki fietsstoeltjes

Urban Iki fietsstoeltjes koop je bij Besteman Tweewielers! Technologie uit Japan. Betaalbare kwaliteit. Dutch Design. Functioneel en veilig. Click & Go montage. TÜV getest. 2 jaar garantie!
Polisport kinderzitjes

De kinderzitjes van polisport zijn geschikt voor kinderen van 9 t/m 15 kg, dit houd in dat u kleine in dit fietsstoeltje kan vanaf ongeveer 9 maanden tot en met + / - 3 jaar. Kinderen moeten goed zelfstandig rechtop zitten voordat ze meegenomen kunnen worden voorop de fiets. Polisport komt uit duitsland en voldoet aan de zeer strenge duitse keurmerken en het europese EN 14344 keurmerk. Uw kind zit vast in dit voorzitje met een 3 punts gordel en bandjes over de voetjes. AXA fietssloten

Voor de beveiliging van al uw tweewielers, van kinderfiets tot motor, heeft AXA een breed assortiment sloten. Naast de bekende kabel en ketting sloten biedt AXA ook ring- en vouwsloten, deze zijn sterk en gemakkelijk mee te nemen. 


 

 

ABUS fietssloten

ABUS beschikt met zijn hoogwaardige beugel-, ketting- en vouwsloten, gepantserde en normale kabelsloten en spiraalsloten over een volledig spectrum aan fietssloten en biedt het juiste fietsslot voor iedere wens.

Met een relatief lage inspanning maak je het leven van menig fietsendief zo onmogelijk!


                              

 

Wij informeren u graag vrijblijvend in onze winkel!